I shetland väst försöker vi anordna träffar/kurser och små tävlingar i olika bruksgrenar. Vi försöker även ha bruksgrenar på våra utställningar när det finns möjlighet till det.

Bruksaktiviteterna anordnas oftast i närheten av där den ansvarige för aktiviteten bor, vilket är ganska självklart för att det ska vara möjligt för den ansvarige att genomföra. Detta gör att man kan tycka att det händer mer i vissa områden än i andra.
Om du bor i ett område där det inte anordnas så mycket bruks, blir vi jätteglada om du själv har lust att anordna bruksaktiviteter i det området! Ta i så fall kontakt med någon i styrelsen som har bruks som ansvarsområde så får du hjälp att anordna saker. Samma om du vill anordna något i områden där det kanske arrangeras lite mer. Vi blir gärna fler som håller i olika bruksaktiviteter! Vi vill även gärna bredda vårt bruks och tar gärna emot tips och idéer.

~*~

 

Tänk på att läsa igenom propparna/inbjudningarna till dom olika aktiviteterna innan du anmäler dig.

Är det en tävling du ska anmäla dig till? Tänk då på att även läsa igenom våra bruksregler noga innan du anmäler dig!
Allt deltagande sker på egen risk!

 

OBS!

På aktiviteter som ej sker i samband med utställning är alla a-ponnys välkomna oavsett vart dom är registrerade. Ibland är våra aktiviteter öppna för alla storlekar på hästar. Det framgår i proppen/inbjudan, om inte hör av er till ansvarig och fråga!

 

På brukstävlingar som arrangeras i samband med utställning är tävlingen enbart öppen för shetlandsponnys registrerade i SSS eller motsvarande i annat land. Man måste inte delta i utställningen för att delta i brukstävling på utställningsplats.