SHETLAND VÄST

Ridläger
Sommaren 2019 kommer vi på stall Antonsson anordna ridläger, ridlägret kommer att äga rum 26-29juni. Ridlägret är inriktat på hoppning och dressyr, med en hoppträning och en dressyrträning alla dagar utom en dag då vi kommer att ha en uteritt allihopa tillsammans.

Jag som kommer att hålla i träningarna heter Linnéa Antonsson, jag har haft egen häst sen jag var liten, tävlat framförallt i hoppning men startat dressyr och tränat dressyr regelbundet även provat på fälttävlan. Jag anser att man behöver en kombination utav dressyren och hoppningen för att bli duktig och att man lär bäst genom att ha roligt tillsammans med sin häst.

Ridlägret kommer alltså bestå utav 2 hoppträningar, 2 dressyrträningar, 1 uteritt, och både hoppning och dressyr på uppvisningsdagen, 3 teoripass och förhoppningsvis en massa skoj och andra roliga aktiviteter.

Vi kommer att ha möjlighet till övernattning för de som vill, alla måltider som frukost, lunch middag och kvällsmat och tillgång till frukt ingår. Mat till hästen medtages.

Pris: 2900kr plats Ljungskile 

Kontakt: Linnéa Antonsson 0760-44 97 07

Sandra Antonsson 0706-91 86 66 

 

                                                                   

         ∞   ∞   ∞